Середа, 22.11.2017, 20:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Музиканти [79]
Лейбли [38]
Релізи [0]
Журнали [0]
Події [4]
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мій сайт
Головна » Статті » Музиканти

Origen

[зображення відсутнє]


Альтернатвні назви:Ориген | Оріген

Учасники:- Олексій Захаренко
- Тетяна Любименко (вокал)

Профіль:Origen був заснований в 1995 році композитором, продюсером і звукорежисером Олексієм Захаренко в Києві і названий на честь ранньохристиянського богослова і одного з найвидатніших діячів ранньої християнської церкви.
Перший альбом "
Electro" з'явився в 1996 році.
У 2002 році Олексій запросив оперну співачку сопрано Тетяну Любименко, щоб взяти участь у записі альбому "Ave Maria". Його вибір був уже вдалим. У вересні 2002 року "Ave Maria" (Каччіні) потрапив до чарту TOP 40 mp3.com і незабаром всі треки з цього альбому почали займати перші рядки різних міжнародних чартів.

http://www.origenmusic.com/origen.html

Дискографія:Альбоми:

Electro (Cassette)
Галаs Muzic Factory
1997
Electro (CD)
?
1997
Повернення До Природи (Back To The Nature) (Cassette)
Галаs Muzic Factory
1997
Era Of Aquarius (CD)
Origen Music, JRC
1999
Муки Зву (CD)
Origen Music
2001
Ave Maria (CD)
Origen Music, JRC
2002
Electro (CD)
Origen Music, JRC
2004
New Age Opera (CD)
Origen Music
2005
Solveig's Song (CD)
Origen Music
2009
Bassed In America (CD)
Origen Music
2009
Sculptures Made Of Air (CD)
Origen Music
2010
Andromeda (CD)
Origen Music
2011
Dance Of The Clouds (CD)
Origen Music
2011
Laschia Ch'io Pianga (CD)
Origen Music
2012

СІнгли:
The Friendship (CD)
Origen Music
2012

Збірки:
Всесвіт (Cassette)
Галаs Muzic Factory
1997
Світло Й Тінь (Cassette)
Галаs Muzic Factory
1997

Виступи:-

Категорія: Музиканти | Додав: plazmatix (10.06.2012) | Автор: !plazmatix E W
Переглядів: 192 | Теги: Origen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCozМузика в Україні © 2017