Понеділок, 21.05.2018, 12:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Музиканти [79]
Лейбли [38]
Релізи [0]
Журнали [0]
Події [4]
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мій сайт
Головна » Статті » Музиканти

Назарій Яремчук

Назарій Яремчук


Альтернатвні назви:Н. Яремчук

Учасники:- Назарій Яремчук

Профіль:

Дискографія:Альбоми:

Незрівнянний Світ Краси (LP)
Мелодия С60-6013947-48
1980
Біла Криниця. Пісні З України (Cassette)
Ukrainian House Of Gifts SU-104
1988
Чумацький Шлях (LP)
Мелодия ‎С60 29993 008
1990
Оркестр Природи (CD)
NAC
1995
Оркестр Природи (Cassette)
NAC
1995
Лелека З України: Пісні Українських Композиторів На Вірші Вадима Крищенка (Cassette)
МО Гарба 024
1995
Пісні Композитора Олександра Злотника (Cassette)
МО Гарба ?
1995
Молитва (Cassette)
МО Гарба ?
1996
Я Повернуся. Частина 1 (CD)
NAC ?
2001
Я Повернуся. Частина 1 (Cassette)
NAC ?
2001
Я Повернуся. Частина 2 (CD)
NAC ?
2001
Я Повернуся. Частина 2 (Cassette)
NAC ?
2001
Я Повернуся. Частина 3 (CD)
NAC NAC CD 057/3
02.2004
Я Повернуся. Частина 3 (Cassette)
NAC ?
2004
Золота Колекція Української Естради Том. 1 (CD)
?
2004
Золота Колекція Української Естради (CD)
Artur Music CD-079
2004
Золота Колекція Української Естради (Cassette)
Artur Music ?
2004
Золотая Коллекция MP3 (CDr)
?
2010
Вибране (CD)
Астра AR 060-10
2011
Співає Назарій Яремчук (CD)
MED K0396
2011

Збірки:
-
-
-

Виступи:-

Категорія: Музиканти | Додав: plazmatix (25.06.2013) | Автор: !plazmatix E W
Переглядів: 236 | Теги: Назарій Яремчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCozМузика в Україні © 2018