Середа, 20.09.2017, 00:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Музиканти [79]
Лейбли [38]
Релізи [0]
Журнали [0]
Події [4]
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мій сайт
Головна » Статті » Музиканти

Стожари
,
[зображення відсутнє]


Альтернатвні назви:Гурт "Стожари"

Учасники:-

Профіль:Чортків

Дискографія:Альбоми:

Весілля в Нашій Оселі (CD)
GAL records ?
2001
Львівські Батяри (CD)
GAL records 0143
2003
Lwowskie Batiary (CD)
?
2003
Колядки (CD)
GAL records 0123
2003
Львівські Батяри 2 (CD)
GAL records 0166
2004
Lwowskie Batiary 2 (CD)
?
2004

Збірки:
Квітка Папороті (Українська Лірична Збірка) (CD)
Taras Bulba Entertainment
2006

Виступи:-

Категорія: Музиканти | Додав: plazmatix (07.06.2013) | Автор: musicua E W
Переглядів: 232 | Теги: Стожари, Гурт Стожари | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCozМузика в Україні © 2017