Середа, 22.11.2017, 20:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Музиканти [79]
Лейбли [38]
Релізи [0]
Журнали [0]
Події [4]
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мій сайт
Головна » Статті » Музиканти

Анатолій Матвійчук

Анатолій Матвійчук


Альтернатвні назви:А. Матвійчук

Учасники:- Анатолій Матвійчук

Профіль:

Дискографія:Альбоми:
Запорожці (?)
?
1989
Українці - Всюди Українці! Пісні Ігоря Корнілевича На Вірші Анатолія Матвійчука (LP)
Аудіо Україна LPP 0004
1991
Чорний Кінь (Cassette)
NAC ?
1994
Два Птахи (Cassette)
Single-S ?
1996
Два Птахи (Cassette)
NAC ?
1996
Чудо Поднебесное (Cassette)
Prestige ?
1997
Чудо Поднебесное (Cassette)
NAC ?
1997
Чудо Поднебесное (Cassette)
AV Records [128]
?
Два Птахи (CD)
Mama Music
2000
Два Птахи (CD)
NAC ?
2001
Полустанок Любові (CD)
NAC ?
2002
Король Шапіто (CD)
NAC ?
2002
Зачарована Краса (CD)
NAC ?
2006
Ключі Від Раю (CD)
?
2007
Жажда (CD)
Астра ?
2008
Моя Зоря (CD)
NAC ?
2009

Збірки:
-
-
-

Виступи:-

Категорія: Музиканти | Додав: plazmatix (11.07.2013) | Автор: !plazmatix E W
Переглядів: 1084 | Теги: Анатолій Матвійчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Конструктор сайтів - uCozМузика в Україні © 2017